Dipercayai

WhatsApp Messenger

keylornavas
25.39MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 0 - 5
Versi 2.19.34 6 bulan yang lalu

Perihalan bagi WhatsApp Messenger

Whatsapp Messenger adalah app permesejan tersedia untuk Android dan lain-lain telefon pintar. WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda (4G/3G/2G/EDGE or Wi-Fi, yang tersedia) untuk memanggil dan mesej kawan dan keluarga. Tukar daripada SMS kepada WhatsApp untuk menghantar dan menerima mesej, panggilan, foto, video, dan Mesej Suara. Tahun pertama PERCUMA!* (WhatsApp mungkin akan mengenakan bayaran kemudian, harga semasa adalah $0.99 USD/setahun)
KENAPA GUNA WHATSAPP:
• TIADA YURAN TAMBAHAN: WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda (4G/3G/2G/EDGE or Wi-Fi, yang tersedia) untuk memanggil dan mesej rakan dan keluarga, jadi anda tidak perlu membayar bagi setiap mesej atau panggilan.*
• MULTIMEDIA: Hantar dan terima foto, video, dan Mesej Suara.
• PANGGILAN WHATSAPP: Panggil kawan dan keluarga menggunakan WhatsApp secara percuma, walaupun mereka berada di negara lain. Panggilan WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda bukan pelan minit suara selular anda.* (Nota: anda tidak boleh akses 911 atau lain-lain nombor perkhidmatan kecemasan melalui WhatsApp).
• SEMBANG GRUP: Nikmati sembang grup dengan kenalan anda supaya anda lebih mudah berhubung dengan kawan atau keluarga.
• WEB WHATSAPP: Anda juga boleh menghantar dan menerima mesej WhatsApp terus daripada pelayar komputer anda.
• TIADA CAJ ANTARABANGSA: Tiada caj tambahan bagi menghantar mesej WhatsApp ke seluruh dunia. Sembang dengan kawan anda di seluruh dunia dan elakkan caj SMS antarabangsa.*
• KATAKAN TIDAK KEPADA NAMA PENGGUNA DAN PIN: Mengapa perlu bersusah untuk mengingati nama pengguna dan PIN? WhatsApp berfungsi melalui nombor telefon anda, seperti SMS, dan mengintegrasikan secara terus dengan buku alamat yang tersedia pada telefon anda.
• SENTIASA LOG MASUK: Dengan WhatsApp, anda sentiasa dilog masuk supaya anda tidak terlepas mesej-mesej. Tiada lagi kekeliruan sama ada anda sudah log masuk atau log keluar.
• SAMBUNGAN PANTAS DENGAN KENALAN: Buku alamat anda digunakan bagi mempercepat dan memudahkan anda menghubungkan kenalan yang mempunyai WhatsApp supaya tidak perlu lagi menambah kesukaran mengingati nama pengguna.
• MESEJ LUAR TALIAN: Walaupun anda terlepas notifikasi atau telefon dimatikan, WhatsApp akan menyimpan mesej terkini sehingga anda menggunakan app ini.
• DAN BANYAK LAGI: Kongsi lokasi anda, tukar kenalan, tetapkan kertas dinding dan bunyi notifikasi tersuai, emel sejarah sembang, siarkan mesej kepada banyak kenalan sekaligus, dan banyak lagi!
*Caj data mungkin dikenakan. Hubungi pembekal anda untuk mendapatkan butiran lanjut.
---------------------------------------------------------
Kami sentiasa teruja untuk dihubungi oleh anda! Jika anda ada maklum balas, pertanyaan, atau kemusykilan, sila emel kepada kami di:
android-support@whatsapp.com
atau ikuti kami di twitter:
http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp
---------------------------------------------------------

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk WhatsApp Messenger

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Bendera WhatsApp Messenger

trusted bendera
Berjalan dengan baik 1
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
keylornavas avatar stor
keylornavas Stor 4 5.36k

APK maklumat tentang WhatsApp Messenger

Versi APK 2.19.34
Keserasian Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)


Muat turun WhatsApp Messenger APK
Muat Turun