Dipercayai

WhatsApp Messenger

apps
35.79MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 50M - 250M
Versi 2.19.154 3 bulan yang lalu

Perihalan bagi WhatsApp Messenger

Whatsapp Messenger adalah app permesejan tersedia untuk Android dan lain-lain telefon pintar. WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda (4G/3G/2G/EDGE or Wi-Fi, yang tersedia) untuk memanggil dan mesej kawan dan keluarga. Tukar daripada SMS kepada WhatsApp untuk menghantar dan menerima mesej, panggilan, foto, video, dan Mesej Suara. Tahun pertama PERCUMA!* (WhatsApp mungkin akan mengenakan bayaran kemudian, harga semasa adalah $0.99 USD/setahun)

KENAPA GUNA WHATSAPP:

• TIADA YURAN TAMBAHAN: WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda (4G/3G/2G/EDGE or Wi-Fi, yang tersedia) untuk memanggil dan mesej rakan dan keluarga, jadi anda tidak perlu membayar bagi setiap mesej atau panggilan.*

• MULTIMEDIA: Hantar dan terima foto, video, dan Mesej Suara.

• PANGGILAN WHATSAPP: Panggil kawan dan keluarga menggunakan WhatsApp secara percuma, walaupun mereka berada di negara lain. Panggilan WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda bukan pelan minit suara selular anda.* (Nota: anda tidak boleh akses 911 atau lain-lain nombor perkhidmatan kecemasan melalui WhatsApp).

• SEMBANG GRUP: Nikmati sembang grup dengan kenalan anda supaya anda lebih mudah berhubung dengan kawan atau keluarga.

• WEB WHATSAPP: Anda juga boleh menghantar dan menerima mesej WhatsApp terus daripada pelayar komputer anda.

• TIADA CAJ ANTARABANGSA: Tiada caj tambahan bagi menghantar mesej WhatsApp ke seluruh dunia. Sembang dengan kawan anda di seluruh dunia dan elakkan caj SMS antarabangsa.*

• KATAKAN TIDAK KEPADA NAMA PENGGUNA DAN PIN: Mengapa perlu bersusah untuk mengingati nama pengguna dan PIN? WhatsApp berfungsi melalui nombor telefon anda, seperti SMS, dan mengintegrasikan secara terus dengan buku alamat yang tersedia pada telefon anda.

• SENTIASA LOG MASUK: Dengan WhatsApp, anda sentiasa dilog masuk supaya anda tidak terlepas mesej-mesej. Tiada lagi kekeliruan sama ada anda sudah log masuk atau log keluar.

• SAMBUNGAN PANTAS DENGAN KENALAN: Buku alamat anda digunakan bagi mempercepat dan memudahkan anda menghubungkan kenalan yang mempunyai WhatsApp supaya tidak perlu lagi menambah kesukaran mengingati nama pengguna.

• MESEJ LUAR TALIAN: Walaupun anda terlepas notifikasi atau telefon dimatikan, WhatsApp akan menyimpan mesej terkini sehingga anda menggunakan app ini.

• DAN BANYAK LAGI: Kongsi lokasi anda, tukar kenalan, tetapkan kertas dinding dan bunyi notifikasi tersuai, emel sejarah sembang, siarkan mesej kepada banyak kenalan sekaligus, dan banyak lagi!

*Caj data mungkin dikenakan. Hubungi pembekal anda untuk mendapatkan butiran lanjut.

---------------------------------------------------------
Kami sentiasa teruja untuk dihubungi oleh anda! Jika anda ada maklum balas, pertanyaan, atau kemusykilan, sila emel kepada kami di:

android-support@whatsapp.com

atau ikuti kami di twitter:

http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp
---------------------------------------------------------

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk WhatsApp Messenger

4.23
9436
5
4k
4
4k
3
677
2
203
1
329

Ulasan Stor pada WhatsApp Messenger

Bahasa
Tiada ulasan tentang WhatsApp Messenger, jadilah yang pertama!
Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi Yang Baik Dijamin!

Aplikasi ini telah melepasi ujian keselamatan untuk virus, perisian rosak, dan serangan berbahaya lain serta tidak mengandungi sebarang ancaman.

apps avatar stor
apps Stor 2.71M 3551.87M

APK maklumat tentang WhatsApp Messenger

Versi APK 2.19.154
Keserasian Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)


Muat turun WhatsApp Messenger APK
Muat Turun