Dipercayai

WhatsApp Messenger

6sto
36.59MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 50k - 250k
Versi 2.19.264 2 hari yang lalu

Perihalan bagi WhatsApp Messenger

WhatsApp daripada Facebook

WhatsApp Messenger ialah aplikasi pemesejan PERCUMA yang tersedia untuk Android dan telefon pintar yang lain. WhatsApp menggunakan sambungan Internet (4G/3G/2G/EDGE atau Wi-Fi, mana tersedia) telefon anda untuk membolehkan anda menghantar mesej dan membuat panggilan kepada rakan serta keluarga anda. Bertukar daripada SMS kepada WhatsApp untuk menghantar dan menerima mesej, panggilan, foto, video, dokumen dan Mesej Suara.

SEBAB WHATSAPP PATUT DIGUNAKAN:

• TIADA YURAN: WhatsApp menggunakan sambungan Internet (4G/3G/2G/EDGE atau Wi-Fi, mana tersedia) telefon anda untuk membolehkan anda menghantar mesej dan membuat panggilan kepada rakan serta keluarga, jadi anda tidak perlu membayar untuk setiap mesej atau panggilan.* Yuran langganan tidak dikenakan untuk menggunakan WhatsApp.

• MULTIMEDIA: Hantar dan terima foto, video, dokumen dan Mesej Suara.

• PANGGILAN PERCUMA: Hubungi rakan dan keluarga anda secara percuma dengan Panggilan WhatsApp walaupun jika mereka berada di negara lain.* Panggilan WhatsApp menggunakan sambungan Internet telefon anda dan bukannya minit suara pelan selular anda. (Nota: Caj data mungkin dikenakan. Hubungi pembekal anda untuk butiran. Di samping itu, anda tidak boleh menghubungi 911 atau nombor perkhidmatan kecemasan lain melalui WhatsApp).

• SEMBANG GRUP: Nikmati sembang grup dengan kenalan anda agar anda boleh kekal berhubung dengan rakan atau keluarga.

• WHATSAPP WEB: Anda juga boleh menghantar dan menerima mesej WhatsApp terus daripada pelayar komputer anda.

• TIADA CAJ ANTARABANGSA: Tiada caj tambahan dikenakan untuk menghantar mesej WhatsApp ke luar negara. Bersembang dengan rakan anda di merata dunia dan hindari daripada caj SMS antarabangsa.*

• KATAKAN TIDAK KEPADA NAMA PENGGUNA DAN PIN: Mengapa perlu mengingati satu lagi nama pengguna atau PIN? WhatsApp berfungsi dengan nombor telefon anda, sama seperti SMS, dan berintegrasi dengan buku alamat telefon anda yang sedia ada secara lancar.

• SENTIASA DILOG MASUK: Dengan WhatsApp, anda sentiasa dilog masuk jadi anda tidak terlepas mesej. Tiada lagi kekeliruan tentang sama ada anda dilog masuk atau dilog keluar.

• BERHUBUNG DENGAN KENALAN ANDA DENGAN CEPAT: Buku alamat anda digunakan untuk menghubungkan anda secara pantas dan mudah dengan kenalan anda yang menggunakan WhatsApp, maka tidak perlu menambah nama pengguna yang sukar diingati.

• MESEJ LUAR TALIAN: Walaupun anda terlepas pemberitahuan atau mematikan telefon anda, WhatsApp akan menyimpan mesej terbaru anda sehingga anda menggunakan aplikasi tersebut kali seterusnya.

• DAN BANYAK LAGI: Berkongsi lokasi, bertukar kenalan, tetapkan hiasan latar tersuai dan bunyi pemberitahuan, e-melkan sejarah sembang, siarkan mesej kepada berbilang kenalan sekali gus dan banyak lagi!

\*Caj data mungkin dikenakan. Hubungi pembekal anda untuk butiran.

---------------------------------------------------------
Kami sentiasa teruja untuk mendengar daripada anda! Jika anda mempunyai maklum balas, pertanyaan atau kebimbangan, sila hantar e-mel kepada kami di:

android-support@whatsapp.com

atau ikuti kami di Twitter:

http://twitter.com/WhatsApp
@WhatsApp
---------------------------------------------------------

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk WhatsApp Messenger

4.47
32
5
22
4
3
3
7
2
0
1
0

Ulasan Stor pada WhatsApp Messenger

Bahasa
Tiada ulasan tentang WhatsApp Messenger, jadilah yang pertama!

Bendera WhatsApp Messenger

trusted bendera
Berjalan dengan baik 21
needs licence bendera
Memerlukan lesen 1
fake bendera
Apl tiruan 8
virus bendera
Virus 4
6sto avatar stor
6sto Stor 3.33k 468.65k

APK maklumat tentang WhatsApp Messenger

Versi APK 2.19.264
Keserasian Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)


Muat turun WhatsApp Messenger APK
Muat Turun